Euro Tren

Avrupa'yı keşfetmek ve yeni kültürleri öğrenmek, bir kitapçık veya e-kitap oluşturmak

1- Farklı kültür ve ülkeleri öğrenebilmek,
2- Dili kullanabilmek
3- Avrupa'da bir tren yolculuğu hayal edebilmek
4- Kendi ülkesini ve kültürünü tanıtabilmek.
5- Öğrenciler dil becerilerini geliştirebilir, ülkeleri ve şehirleri hakkında konuşabilirler.
6- Öğrenciler BİT becerilerini geliştirebilirler.

İlk adım; her ülke ve ekip kendini tanıtacak. Ardından bir logo, poster ve şehirleri, okulları hakkında bir sunum hazırlayacaklar.

İkinci adım; Öğrenciler, ülkelerinin kültürleri, turistik ve tarihi yerleri hakkında konuşacak, paylaşacak, videolar, sunumlar, posterler oluşturacaklar.

Sonraki adım; Takımlardaki öğrenciler resim boyama yarışması, Avrupa hakkında bilgi vb

. Son adım; projenin her üyesi projeyi değerlendirecek, Avrupa hakkında bir blog oluşturmaya, bir e-kitap veya kitapçık oluşturmaya yardımcı olacak.

Her ülke bir istasyon olacak. Avrupa'da seyahat edeceğiz ve her ay bir ülkeye gidip orada kalıp onu keşfedeceğiz. Önce her istasyon kendini tanıtacak ve ardından demiryoluna göre ülke sıralaması belirleyeceğiz. sonra yolculuğa başlayacağız.
Yeni yılda yeni yıl takvimi ve kartları yapacağız. Birbirimizi postalayabiliriz.

Bu projede ülkelerinin özelliklerini, kültürlerini, gezilerini öğrenecekler ve yeni arkadaşlar edinecekler. Bu bilgileri Avrupalı Ortaklarla paylaşacaklar ve bu projeyi daha iyi anlayacaklar. Ardından Avrupa Seyahat Rehberi hakkında bir broşürümüz olacak.

05-01-2021

Yayın: 05.01.2021 - Güncelleme: 05.01.2021 11:19 - Görüntülenme: 474