RAINBOW SAVAŞÇILARLA BUHAR

Hopi Kızılderilileri, hayvanların ve ağaçların yok olmaya başladığı ve insanların sevgi yerine nefreti seçtiği bir dönemden bahsediyor. Bu dönemde, hayvanları ve doğayı kurtuluş olarak seven Rainbow Warriors ini adlı bir neslin yükselişini gördüler. Barış ve doğayı sevmek istiyorsanız, bir gökkuşağı savaşçısısınız. Tüm öğrencilerimiz bu proje ile bir gökkuşağı savaşçısı olacak.
Öncelikle bu projede amacımız buhar çalışmalarını farklı disiplinlerle birleştirip geri dönüşümü dikkate alarak buhar çalışmalarımıza duygu ve anlam katmaktır. Her hafta bir buhar gecesi yapacağız. Bu buhar aktivitelerini yaratıcı düşünme, okuma ve yazma ile zenginleştireceğiz. Ayrıca WEDO 2.0 lego setlerini kullanarak bir çalışma yapacağız.

1. Steam etkinliği geliştirmek ve yaratıcı düşünme etkinlikleriyle çalışmak.
2. 2. haftada gerçekleşen buhar aktivitesi hakkında yaratıcı yazılar yazın.
3. Wedo2.0 ile robot yapın. Bu robot, kuş gördüğünde kuş gibi şarkı söyleyebilir.
4. Yaptığımız buhar aktivitesinin ana konusu hakkında bir hikaye kitabı okuyun.
Okulları birbirine buhar içerikli oyuncak verecek şekilde eşleştirerek projemiz tamamlanabilir.

1) Steam nedir? Öğrencilerimizin bu soruya cevap vererek yaşayarak öğrenmelerini sağlamak. Öğrencilerimiz için bir takma isim bulmak.
2) Öğrencilerin tasarım becerilerini, yaratıcı düşünme becerilerini, yaratıcı yazma ve çizim becerilerini geliştirmek.
3) Her buhar aktivitesinden sonra bir okuma çalışması yapmak ve ülkeler arasında kitap sunumu yapmak.
4) geri dönüşümü teşvik etmek. Dünyayı korumak için başka ülkelerden çocukları dağıtmak.
5) Projemizin sonunda we-do 2.0 ile robotik bir eğitim oluşturacağız.

5) We-do 2.0 ile temel robotik eğitimi öğretmek.
6) Bilimsel çalışma becerisi kazanmak.
Tüm bu hedeflere ulaşmayı hedefliyoruz.
• Yeni bir tasarım icat ederken veya hazırlarken dünyamızın doğasını ve geleceğini dikkate alarak hareket etme becerisi
• Evrensel değerlere saygı
• Doğayı koruma
• Yaratıcı düşünme ve yenilikçi düşünme becerileri
• Web2.0 araçlarını kullanarak teknolojiyi eğitim amaçlı etkili bir şekilde kullanmayı öğrenin.

Yayın: 25.12.2020 - Güncelleme: 25.12.2020 14:14 - Görüntülenme: 297