T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi

YENİMAHALLE BİLİM VE SANAT MERKEZİ YARIYIL TATİL ATÖLYE KURS ÖĞRENCİ LİSTELERİ

YENİMAHALLE BİLİM VE SANAT MERKEZİ

 

BİLSEM YARIYIL TATİLİ KURS PROGRAMI KAPSAMINDA AÇILACAK ATÖLYELERİMİZ; ATÖLYE GRUPLARI, ÖĞRENCİ LİSTELERİ VE PROGRAM LİSTELERİ

 

 

 

 

YENİMAHALLE BİLİM VE SANAT MERKEZİ

 

 

 

 

 

BİLSEM YARIYIL TATİLİ KURS PROGRAMIMIZ 25 OCAK 2023 TARİHİNDE BAŞLAYACAK OLUP, LİSTELERDE İSİMLERİ BULUNAN ÖĞRENCİLER PROGRAMLARINDA BELİRTİLEN GÜN VE SAATTE GELEREK  ATÖLYELERİNE KATILACAKTIR.

 

BİLSEM YARIYIL TATİLİ KURS PROGRAMIMIZ BAŞLIYOR...

SAYIN VELİLER VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLER;

1-BİLSEM YARIYIL KURS PROGRAMI kapsamında Atölyelerimiz 25 Ocak ÇARŞAMBA günü programlara uygun şekilde başlayacak ve 2 Şubat'ta sona erecektir.

 

2- BİLSEM YARIYIL KURS Atölyelerimizde kantin bulunmadığından öğrencilerimizin yanlarında su ve yiyecek (özellikle öğlen arası kurumda kalıp ikinci atölyeye katılacak öğrenciler için) bulundurmaları yararlı olacaktır.

 

3- BİLSEM YARIYIL KURS Atölyelerimizde devam zorunlu olup 1/4 oranında(4 ders saati) devamsızlık yapan öğrencilerimizin kursla ilişikleri kesilecektir.

 

4- BİLSEM YARIYIL KURS Atölyelerimize gelecek öğrencilerimiz kalem, silgi, defter, yapıştırıcı ve küçük makas gibi temel malzemelerini mutlaka yanlarında bulundurmaları ve Atölye öğretmeni tarafından istenen asgari malzemeyi temin etmeleri gerekmektedir.

 

5- BİLSEM YARIYIL KURS Atölyeleri grup ve günlerinde herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacağından bu konuda talepte bulunulmaması önemle rica olunur.

 

6-Öğrenciler BİLSEM YARIYIL KURS Atölyelerimize kendisi ya da velisi aracılığıyla gelecek ve yine velisi tarafından alınacaktır. Bu konuda BİLSEM yönetimi her hangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir.

ATÖLTE ÖĞRENCİ İSİM LİSTELERİMİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

https://yenimahallebilsem.meb.k12.tr/icerikler/yenimahalle-bilim-ve-sanat-merkezi-yariyil-tatil-atolye-kurs-ogrenci-listeleri_13673531.html

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 16:32 - Görüntülenme: 514
  Beğen | 1  kişi beğendi