YENİMAHALLE BİLSEM 2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM AÇILMASI PLANLANAN ATÖLYE BAŞVURUSU

Sayın Velilerimiz

Merkezimiz 2022-2023 eğitim - öğretim yılı 2. dönem seçmeli atölye başvuruları başlamıştır. Atölyenin başvuru koşullarını dikkate alarak, başvuruların 01.02.2023 tarihi saat 17:00´ e kadar yapılması gerekmektedir. Başvuruların kontenjanı aşması halinde kura usulü ile seçim yapılacaktır. Talep çokluğundan bir öğrenci en fazla bir atölyeye kurasına yerleşecek kura gerektirmeyen başvurduğu  atölyelere kurasız yerleşebilecektir. Atölye şartlarını taşımayan öğrenciler kuraya dahil edilmeyecektir. Yeterli sayıda başvuru olmazsa atölye açılmayacaktır. Form üzerinden başvuru yapamayan velilerimiz kuruma bizzat gelerek başvuru yapabilirler. Kura çekimi 03.02.202 Cuma günü saat 14:30 da kurumumuz Konferans salonunda yapılacak olup tüm velilerimiz katılabilir.

NOT: Atölyelerimiz  öğrenci sayısı ile sınırı olup sadece belirtilen sınıf düzeylerindeki öğrencilere açılmıştır. Atölyelere yerleşen öğrencilerimiz internet sayfamız

adresinden duyurulacaktır

ATÖLYE BAŞVURULARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Yayın: 27.01.2023 - Güncelleme: 27.01.2023 16:20 - Görüntülenme: 2503